INFORMACE K NÁSLEDUJÍCÍM DNŮM

Ve středu i v pátek budu ještě zkoušet učivo o stromech, keřích, listech a houbách. Některé děti již učivo krásně umí, chválím Vašíka, Adélku a Frantu. S ostatními dětmi je učivo potřeba doma ještě procvičit. Někdo se doma zatím neučil vůbec. 

Ve čtvrtek jdeme do divadla. Děkuji všem za včasné zaplacení. Ty děti, které nedonesly jízdenky, budou mít ve čtvrtek s sebou ODISKU.
Sraz: 7:35 před školou
Odchod: 7:40 (tramvaj odjíždí 7:51 - nebudeme na nikoho čekat)
S sebou: batůžek, pití, svačinku, přezůvky (ty si mohou děti nechat v šatně), pláštěnku (má se pokazit počasí), vhodné oblečení do divadla 
Ukončení výuky dle běžného rozvrhu v 12:35 hod.

V pátek se budeme učit v budově školní družiny (z důvodu připravování místností na konání voleb). Budeme se učit dle běžného rozvrhu, aktovku s sebou. :) 
Sraz: 7:45 před školou a poté společný odchod do školní družiny
Odchod: 11:40 přejdou děti do družiny nebo si je prosím vyzvědněte před budovou školní družiny

LISTY: V úterý jsme si při procházce nasbírali listy, které budeme potřebovat na podzimníčky. Děti dostaly za úkol listy vylisovat. Všichni dnes tvrdili, že úkol splnili a poctivě doma lisují. :) V pátek mají děti listy přinést a budeme s nimi pracovat. Mohou nasbírat a vylisovat ještě nějaké další listy, které nasbírají třeba odpoledne venku. Děkuji za spolupráci :)


Webové stránky zdarma