INFORMACE

Vzhledem k nepříznivému počasí se neuskutečnil dnešní program Ukázka výcviku dravých ptáků. Termín byl přesunut na 16. června. Peníze přecházejí na tento termín + dovybírám od žáků, kteří se budou účastnit v náhradním termínu.

V příštím týdnu proběhne ve středu 31.5.2017 společné fotografování tříd. Jedna fotografie stojí 30,- Kč. Tuto částku vybírám do úterý 30.5.2017. V případě, že máte zájem o více kusů fotografií, napište mi prosím zprávu do deníčku a pošlete odpovídající částku. 
V pátek 2.6.2017 proběhne akce Den dětí. Na děti čekají soutěže, hry, odměny. Tento den se neučíme, děti budou potřebovat pouze přezůvky, svačinu, pití, sportovní oblečení, pokrývku hlavy. Ve 4. vyučovací hodině se uskuteční taneční vystoupení s pejsky "Dog dancing". Vybíráme 10,- Kč na pamlsky pro pejsky.

DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ SE ZÚČASTNILI SBĚROVÉ AKCE A NOSILI SBĚR. UMÍSTILI JSME SE NA KRÁSNÉM ŠESTÉM MÍSTĚ A VE TŘÍDĚ MÁME TŘETÍHO NEJLEPŠÍHO SBĚRAČE ŠKOLY - FRANTIŠKA VLAŠKOVSKÉHO. JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI A GRATULUJI FRANTOVI K PARÁDNÍMU UMÍSTĚNÍ. 


Webové stránky zdarma