INFORMAČNÍ OKÉNKO

Vzhledem k opětovné nepřízni počasí se v pátek neuskutečnil plánovaný program - Ukázka výcviku dravých ptáků. Program by se měl uskutečnit v září a žáci ho již budou mít zdarma. Částka 50,- Kč, která byla vybrána, bude ponechána na zaplacení filmového představení v Kině Luna. Kdo již stihl zaplatit obě částky (Dravci + Kino), bude mu samozřejmě vráceno 50,- Kč. Penízky zašlu po dětech a napíši Vám vzkaz do Žákovské knížky. Případně, kdo ještě neplatil částku 264,- Kč za pracovní sešity, bude mu 50,- Kč odečteno z této částky a pošle již jen 214,- Kč. Děkuji. :)

V příštím týdnu se stále učíme podle běžného rozvrhu. Už nám chybí jen pár stránek v matematice na procvičení učiva a v písance se naučíme ještě čtyři velká psací písmena. Dětem vše krásně jde a v hodinách pracují jako pilné včelky. Stále je doma potřeba procvičovat hlavně čtení. Věřím, že mají děti doma spoustu oblíbených knížek a v příštím týdnu mají možnost nám je přinést ukázat. V hodinách čtení (úterý, čtvrtek, pátek) si budeme o knížkách povídat a číst si z nich.  

Dejte, prosím, dětem v příštím týdnu do aktovky velkou igelitovou tašku. Budeme si do ní již ukládat výkresy z tohoto školního roku a děti si je v pátek vezmou domů.

Do konce školního roku už zbývají jen dva týdny, tak doufám, že si je užijeme v poklidu a s úsměvem. :)
 


Webové stránky zdarma