INFORMACE K POSLEDNÍMU ŠKOLNÍMU TÝDNU 

Školní rok utekl jako voda a je před námi poslední školní týden. V matematice jsme zvládli probrat a procvičit veškeré učivo, v českém jazyce jsme probrali všechny podoby tiskacích i psacích písmen a nyní už je potřeba jen procvičovat psaní a čtení, abychom nemuseli v září začínat od začátku. V Písance č.4 zbývají poslední dvě stránky, které nechávám už na domácí procvičování. A na prázdniny dostanou děti pátý díl Písanky, jak jsem Vám říkala na třídní schůzce, aby mohli procvičovat. V příštím týdnu si ještě něco málo budeme číst, ale učit už se nebudeme. Nebude už také probíhat ani předmět reedukační péče, který měly některé děti pátou vyučovací hodinu. Během týdne budou děti potřebovat pití, svačinu, pouzdro, deníček a žákovskou.

Děti si mohou v pondělí a ve středu přinést do školy hračky a oblíbené společenské hry. :)
V pondělí si děti odnesou výkresy (někteří si ještě nedonesli tašky, tak v pondělí nezapomeňte, ať to nemusí nést v ruce).
Ve středu si děti odnesou polštářky, opět jim prosím přibalte tašku, ať nemusí nést polštářek v ruce.
Kufříky a cvičební úbory si děti již odnesly, měli byste mít tedy doma. :)

V pondělí je poslední den, kdy vybírám peníze na kino a výlet a také je to poslední den, kdy je možné odhlásit obědy. Středa je poslední den, kdy vybírám peníze na pracovní sešity.

V úterý jdeme do Kina Luna. Sraz před školou bude v 8.00 hodin. S sebou budou mít děti 2x10minutovou jízdenku (mohou donést i v pondělí), pití, svačinu, papírové kapesníčky a přezůvky do družiny. Návrat ke škole okolo 13 hodiny.

Ve čtvrtek jedeme na školní výlet. Pokud to bude jen trošku ve Vašich silách, chtěla bych Vás poprosit, aby měly děti v tento den na sobě jakékoliv tričko ŽLUTÉ barvy.
Sraz před školou: v 7.45 hodin
Příjezd ke škole: okolo 15. hodiny 
S sebou:
- sportovní oblečení (dle aktuálního počasí)
- pevnou sportovní obuv
- pláštěnku (né deštník)
- pokrývku hlavy (šátek, kšiltovku)
- dostatek pití na celý den
- jídlo na celý den
- dva igelitové sáčky pro případ nevolnosti v autobuse
- kapesné na suvenýry
- papírové kapesníky
- malý balíček vlhčených ubrousků

Pokud budou pokračovat i v příštím týdnu 30-ti stupňová vedra, namažte prosím před odjezdem děti opalovacím krémem.
Nedávejte prosím dětem jídlo, které by se jim mohlo v autobuse roztéct (např.čokoládu) a nedávejte jim příliš mnoho sladkostí, aby jim při zpáteční cestě nebylo špatně. Volte prosím také vhodnou snídani a dětem, kterým bývá špatně, dejte hodinu předem Kinedryl. Prášek na cestu zpět mi pošlete buď po dětech nebo předejte u autobusu. Děkuji. 
Po příjezdu nemůže nikdo z dětí odejít sám. Buď si děti vyzvednete u autobusu nebo půjdou do družiny. Pokud si bude dítě vyzvedávat někdo jiný, než rodič, dejte mi prosím během týdne vědět v deníčku či mailem. 

V pátek si děti přijdou pro své první opravdové vysvědčení. V tento den budeme ve škole jen do 8.45 hodin. Poté si můžete děti vyzvednout nebo půjdou do družiny a na oběd. Dejte prosím dětem složku na vysvědčení. Jinak nebudou nic potřebovat. :)

A pak už nás čekají zasloužené prááááááázdniny. :) :) :)


Webové stránky zdarma