ORGANIZACE PRVNÍHO ŠKOLNÍHO TÝDNE

Milí rodiče,
prázdniny se přehouply velmi rychle a máme tu nový začátek školního roku. Doufám, že jste si od školy Vy i děti pořádně odpočinuli a těším se na další vzájemnou spolupráci.

ORGANIZACE TOHOTO TÝDNE

Úterý a středa: výuka 8.00 - 11.40 hodin

  • probereme si školní řád a pravidla bezpečnosti
  • rozdáme si učebnice (poprosím do konce týdne o jejich obalení)
  • rozdáme si žákovské knížky (rovněž obalte a vyplňte přední stranu s informacemi)
  • děti si donesou kufříky s výtvarnými potřebami a hygienické potřeby
  • budeme si povídat o zážitcích z prázdnin (děti si mohou donést fotky či jiné věci z prázdnin, které by nám chtěli ukázat)
  • s sebou: přezůvky, svačinu, pití, pouzdro, aktovku, deníček


Od čtvrtku už se budeme učit podle rozvrhu hodin, který si zapíšeme ve středu do žákovských knížek a také bude zde na stránkách. 

Příští týden v úterý 10.9.2019 v 16.30 se budou konat první třídní schůzky. Prosím o podpis v žákovské knížce na zadní straně a zároveň Vás prosím o účast. Bude potřeba opět podepsat školní řád a jiné formality. 

Cena pracovních sešitů pro tento školní rok je 387 Kč. Z výletu zbylo dětem 50 Kč (60 Kč těm, kteří mají ODISku). Částku 337 Kč (nebo 327 Kč) budu vybírat na třídnich schůzkách a poprosím Vás o přesnou částku, děkuji. Zároveň můžete zaplatit také příspěvek SRPŠ, který je prozatím stanoven na 200 Kč, pokud se v úterý mezi zástupci jednotlivých tříd nestanoví jiná výše. 

Během týdne Vám zašlu lístečky pro samostatný odchod žáků domů či do družiny. Prosím o jejich vyplnění a zaslání zpět. Do té doby mi samostatný odchod žáků po vyučování prosím napište do deníčku. 

 

 


 


Webové stránky zdarma