Začátek školního roku 2020/2021

Milé děti, vážení rodiče,

prázdniny jsou již na úplném konci a příští týden nás čeká návrat do školy. smiley

První školní den tohoto školního roku začne v úterý 1. září 2020 a sejdeme se tentokrát až v 9 hodin. Také délka setkání v prvním školním dni bude jiná a tentokrát zůstaneme ve třídě dvě hodiny, t.j. do 11 hodin. Poté budou žáci odcházet domů nebo v mém doprovodu na oběd či do školní družiny.

Čeká nás tento rok změna, protože naše třída se přemístila na pavilon B, kde se nachází třídy druhého stupně (druhá odbočka doleva). Třídu máme opět v přízemí a jako první v pořadí, stejně jako jsme měli na pavilonu A. Šatnu bude mít také u pavilonu B (společně si ji první den ukážeme). Přezůvky první den mít nemusíte, přijďte rovnou do třídy. Roušky mít také nemusíte. 

Vzhledem k tomu, že stále probíhá rekonstrukce školní jídelny, je družina umístěna v budově školy a taktéž obědy budou vydávány přímo ve škole. Podrobné informace ke stravování (odhlašování a přihlašování stravy) si můžete přečíst na stránkách školy ZDE.

Děti, už na vás moc těším a jsem zvědavá na všechny vaše prázdninové zážitky. wink Věřím, že se vám v naší nové třídě bude líbit, protože jsme si s paní asistentkou daly záležet, aby třída vypadala tak, jak jste byli zvyklí. yes

Užijte si poslední prázdninové dny a v úterý na viděnou. heart

PS: Abych vás trochu nalákala, přidávám fotky z posledního školního dne. ZDE wink

 

 


Webové stránky zdarma